Oriflame: Byggandet av rysk fabrik håller tidsplanen

Oriflame står fast vid sin plan om när den nya ryska fabriken kommer att vara klar. ”Vi tror att vi håller oss till den kommunicerade planen. Vi tror också att vi kommer att se positiva effekter på våra marginaler från fabriken. Effekterna kommer att komma gradvis med start från någonstans kring slutet av 2013/2014 och framåt”, sade vd Magnus Brännström vid en telefonkonferens.

Bildex. Oriflame Cosmetics, Moskva

Oriflame grundades år 1967 i Sverige. I dag verkar Oriflame i över 60 länder. Produktionsanläggningarna finns i Sverige, Polen, Indien och den senaste fabriken öppnades i slutet av år 2006 i en förort till Moskva. Isku Interior har inrett servicecentret som ligger i anslutningen till Moskvas produktionsanläggning och lager. Servicecentret är ett visitkort för den nya byggnaden, och därför ville man satsa på inredningen. Isku valdes till möbelleverantör, eftersom inredningslösningarna representerar väl Oriflames nordiska stil: rena linjer och fräscha färger.

Planerna
Planerna på det nya fabriken meddelades i februari förra året och bolaget uppgav då att fabriken kommer vara klar om drygt 3 år, det vill säga under 2013. Med hjälp av den nya fabriken ska Oriflame bland annat balansera sin valutaexponering och reducera sina ledtider.

Till oriflames hemsida där kan ni läsa allt om den svenska kosmetik-jätten Oriflame.

Annonser

Om Christian på oriflame

Jobbar som oriflame-konsulent.
Det här inlägget postades i Bolagsfakta: Oriflame och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s